Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Thomas Cook: «Αναγεννήθηκε» ως διαδικτυακός tour operator από τον κινεζικό όμιλο Fosun

H Thomas Cook «αναγεννήθηκε» ως διαδικτυακός tour operator από τον κινεζικό όμιλο Fosun.

Η εταιρεία, που εξαγοράστηκε το Νοέμβριο του 2019 από τη Fosun έναντι ποσού 11 εκατ. λιρών (14 εκατ. δολάρια), έχει μία νέα ιστοσελίδα μέσω της οποίας οι πελάτες μπορούν να σχεδιάσουν τα ταξίδια τους, ενώ έχουν πρόσβαση και σε αγορά επιπλέον παροχών, όπως η ενοικίαση αυτοκινήτου και η ταξιδιωτική ασφάλιση.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η κατάρρευση της Thomas Cook το Σεπτέμβριο του 2019, εκτός ότι οδήγησε στην απώλεια 9.000 θέσεων εργασίας στη Βρετανία, άφησε 150.000 τουρίστες «εγκλωβισμένους» σε αρκετές χώρες.

H Thomas Cook, που ήταν ο παλαιότερος tour operator της Βρετανίας, έφερνε κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες και στην Ελλάδα.

Η εταιρεία πλέον λανσάρει ένα μοντέλο για την προστασία των πληρωμών και θα λαμβάνει χρήματα από τους πελάτες της όταν επιστρέφουν από τις διακοπές τους, ενώ δεν θα επιβαρύνονται με επιπλέον χρεώσεις σε περίπτωση που πραγματοποιούν αλλαγές στις κρατήσεις τους λόγω αλλαγών στις προβλέψεις περί ασφαλών προορισμών από το βρετανικό κράτος, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Thomas Cook στη Βρετανία, Άλαν Φρεντς.

 

Δείτε το video

Thomas Cook

Welcome to the new Thomas Cook! 💛

Δημοσιεύτηκε από Thomas Cook στις Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post