Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Επικοινωνία

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας επιλέγοντας το κατάλληλο θέμα ή στείλτε μας e-mail στο: info@newstourism.gr

 

Σχετικά με το newstourism.gr

Το www.etravelnews.gr απέκτησε «αδερφάκι». Το www.newstourism.gr είναι ένα νέο portal που ήρθε να εμπλουτίσει την καθημερινή σας ενημέρωση.

Το portal σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με τρόπο ώστε να είναι εύκολη η πλοήγηση στις θεματικές ενότητες (κατηγορίες θεμάτων), χωρίς να δημιουργεί σύγχυση στους επισκέπτες με πάρα πολλές θεματικές ενότητες στην αρχική σελίδα.

Επιπλέον, δημιουργήθηκε ροή ειδήσεων, με σκοπό οι αναγνώστες να βρίσκουν εύκολα όλες τις πρόσφατες, αλλά και τις παλαιότερες ειδήσεις.

Όλες οι θεματικές ενότητες βρίσκονται στην αρχή κάτω από το λογότυπο του portal, εκτός από τις ενότητες «Εξοπλισμός» και «Γαστρονομία» που βρίσκονται στην αρχική σελίδα κάτω από τη ροή ειδήσεων, αλλά και σε όλες τις εσωτερικές σελίδες, καθώς θέλαμε να τους δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση, γιατί:

 

1. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Ο ξενοδοχειακός και εστιατορικός εξοπλισμός, οι τεχνολογικές λύσεις κ.ά., ενδιαφέρουν τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη των τουριστικών, ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων.

 

2. ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Γιατί:
– H γαστρονομία έχει αναδειχθεί σε κεντρική πτυχή της τουριστικής εμπειρίας, καθώς θεωρείται παράγοντας εμπλουτισμού και αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος.

– Η τοπική γαστρονομία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια και κίνητρα επιλογής ενός προορισμού για διακοπές.

– Το φαγητό είναι ένας από τους κύριους λόγους επιλογής της Ελλάδας ως προορισμού διακοπών.

 

Σημείωση:
Η ηλεκτρονική εφημερίδα etravelnews.gr δημιουργήθηκε το Φεβρουάριο του 2009 από τον Αλέξη Σωτηρόπουλο και λειτούργησε μέχρι τον Οκτώβριο του 2013 ως blog.

Με την ενθάρρυνση αρκετών από τους αναγνώστες μας, αποφασίστηκε η δημιουργία του portal etravelnews.gr, το οποίο αντικατέστησε από τον Οκτώβριο του 2013 το blog στην καθημερινή ενημέρωση.