Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

RateParity: Συμμετοχή στις εκθέσεις 100% Hotel Show και Xenia

Το RateParity, η καινοτόμος πλατφόρμα αύξησης του Conversion Rate για ξενοδοχεία, συμμετείχε στις εκθέσεις 100% Hotel Show που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας 18 – 21/11 και στην Xenia 26 – 28/11 στο Metropolitan Expo.

Κατά τη διάρκεια των εκθέσεων εκπρόσωποι του RateParity πραγματοποίησαν συναντήσεις με επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς, δημιουργώντας το έδαφος για νέες συνεργασίες και ισχυροποιώντας τις ήδη υπάρχουσες.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Xenia στο Digi Travel, ο Αλέξανδρος Δαμίγος, CEO του RateParity, παρουσίασε τις προοπτικές των online πωλήσεων και μοιράστηκε συμβουλές και προτάσεις για τη σωστή τιμολόγηση των δωματίων.

 

 

Επιπλέον το RateParity παρουσίασε τη συνεργασία και ενσωμάτωση με:

– Quotelier: Βοηθά τα ξενοδοχεία να διαχειρίζονται τα offline αιτήματα κρατήσεων, μετατρέποντάς τα σε online.

– Verity Guest: Παρέχει μια προηγμένη πλατφόρμα loyalty, crm και analytics σε ξενοδοχεία και ομίλους ξενοδοχείων.

– Book a Space: Προσφέρει μηχανή κρατήσεων για meetings, incentives & events.

Η RateParity – Hotel CRO Platform έχει γίνει πιο ισχυρή χάρη στις προαναφερθείσες συνεργασίες και θα συνεχίσει να βοηθάει τους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες της να κάνουν περισσότερες άμεσες κρατήσεις και να αυξήσουν σημαντικά τα έσοδα.

Οι εκπρόσωποι του RateParity ευχαρίστησαν τους διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες για αυτή την εκπληκτική εμπειρία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2023!

Post Tags
Share Post