Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

ΓΕΚΕ: Δεν πωλείται το ξενοδοχείο President

Έναντι 110 εκατ. ευρώ πωλείται το ξενοδοχείο President, που βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας, από την εταιρεία ΓΕΚΕ, σύμφωνα με χθεσινό (30/12) ρεπορτάζ στο οικονομικό και επιχειρηματικό portal moneyreview.gr (δείτε ΕΔΩ).

Ακολούθησε η ανακοίνωση διάψευσης του δημοσιεύματος από την ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου, ΓΕΚΕ.

«Σε απάντηση των από 30.12.20 επιστολών – ερωτημάτων της Ε.Κ και του Χ.Α σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο περί πώλησης του ξενοδοχείου «President» έναντι ποσού 110 εκατ. ευρώ, ιδιοκτησίας της Εταιρείας και εξόδου της Εταιρείας από το Χ.Α., η Εταιρεία διαψεύδει τα διαλαμβανόμενα στα σχετικά δημοσιεύματα. Η Εταιρεία σεβόμενη την μακρά ιστορία της στον χώρο του τουρισμού και με βαθύ αίσθημα ευθύνης έναντι των επενδυτών και του πολύτιμου προσωπικού της επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της».

 

 

Στη συνέχεια απάντησε με νέα ανάρτηση το moneyreview.gr, στην οποία περιλαμβάνεται η αγγελία πώλησης του ξενοδοχείου από το μεσιτικό γραφείο Ibp, που βρίσκεται στις Βρυξέλλες, μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας του.

Μετά τη δημοσιοποίηση από το Moneyreview της αγγελίας πώλησης του μεσιτικού γραφείου, ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου President Δημήτρης Μίχαλος, διευκρίνισε, σε επικοινωνία του με την ιστοσελίδα, ότι η ΓΕΚΕ δεν έχει παράσχει ούτε γραπτή, ούτε προφορική εντολή σε οποιοδήποτε μεσιτικό γραφείο για την αναζήτηση αγοραστή για το κτήριο (δείτε ΕΔΩ).

Να σημειωθεί ότι το ύψους 68 μέτρων και 22 ορόφων ξενοδοχείο διαθέτει 516 δωμάτια και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σε αριθμό δωματίων ξενοδοχείο στην Αττική, μετά το Athenaeum InterContinental που διαθέτει 553 δωμάτια και σουίτες.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media