Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Στο τέλος Αυγούστου οι ανακοινώσεις για το Ρόδος Pass

Οι τελικές ανακοινώσεις με όλες τις λεπτομέρειες του Ρόδος Pass, θα ανακοινωθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Αυγούστου, με θέμα την πλατφόρμα που θα δημιουργήσει η κυβέρνηση, ώστε να υποβληθούν τα αιτήματα για τις δωρεάν διακοπές στη Ρόδο την άνοιξη και το φθινόπωρο του 2024, όσων διέκοψαν τις διακοπές τους λόγω των πυρκαγιών στο νησί.

 

 

Στόχος της κυβέρνησης είναι να προσδιοριστούν οι δικαιούχοι της παροχής με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια και να προχωρήσει η διαδικασία το συντομότερο δυνατό.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι: Όλγα Κεφαλογιάννη, Υπουργός Τουρισμού, Δημήτρης Παπαστεργίου, Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θανάσης Κοντογεώργης, Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Θάνος Πετραλιάς, Υφυπουργός Οικονομικών, Χρήστος Τριαντόπουλος, Υφυπουργός Πολ. Προστασίας & Κλιματικής Κρίσης, Έλενα Ράπτη, Υφυπουργός Τουρισμού, Εύη Δραμαλιώτη, Γ.Γ. Συντονισμού, Αλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος Ξενοδοχειακού ΕπIμελητηρίου Ελλάδας και Κωνσταντίνος Ζήκος, Σύμβουλος Υπουργού Τουρισμού.