Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Taste of Loutraki: 16 – 18 Ιουνίου το μεγάλο γαστρονομικό φεστιβάλ της Κορινθίας

Το γαστρονομικό φεστιβάλ «Taste of Loutraki – The Corinthian Food Festival», που φέρνει σε επαφή το κοινό με τα προϊόντα της Κορινθιακής γης μέσω των επιχειρήσεων εστίασης, διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά το τριήμερο 16 με 18 Ιουνίου.

Το Γαστρονομικό Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου, το Επιμελητήριο Κορινθίας, το Σύλλογο Επισιτιστών «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», την εταιρεία Τουριστικού Marketing Respond on Demand και είναι υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου.

 

 

Στόχος του η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομικής ταυτότητας του Λουτρακίου και της Κορινθίας, καθώς και η προσέλκυση επισκεπτών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Από 16 έως 18 Ιουνίου, περισσότερες από 40 επιχειρήσεις εστίασης, 5άστερα ξενοδοχεία, παραγωγοί τοπικών προϊόντων, κορυφαίοι σεφ και ένα εξειδικευμένο δίκτυο τοπικών τουριστικών εμπειριών, σας προσκαλούν να βιώσετε το Taste of Loutraki.

Το πλήρες πρόγραμμα του Taste of Loutraki και οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του (www.tasteofloutraki.gr).