Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σε διεθνή μέσα για την Πάρο και τη Μήλο

Σημαντική είναι η αναφορά για την Πάρο και τη Μήλο από την ιστοσελίδα της ένωσης fstoppers (δείτε ΕΔΩ) με έδρα τη Αμερική, που στοχεύει στην εκπαίδευση και την έμπνευση φωτογράφων, βιντεογράφων και δημιουργικών επαγγελματιών.

Ξεκίνησε το 2010 από τους ιδρυτές Patrick Hall και Lee Morris και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους πόρους για φωτισμό φωτογραφίας, κριτικές εργαλείων, επαγγελματικές συμβουλές, πίσω από τις σκηνές και νέα του κλάδου.

 

 

Σήμερα ο ιστότοπος προσεγγίζει πάνω από 1,5 εκατ. φωτογράφους και έχει κατά μέσο όρο περίπου 6 εκατ. προβολές σελίδων το μήνα.

Το Fstoppers έχει παρουσιαστεί στα NPR, The Huffington Post, Resource Magazine, Mashable, Gizmodo, Tech Crunch, Geek.com, Facebook Business, Vimeo Staff Picks, Adobe, Life Hacker, ABC News, BuzzFeed και πολλά άλλα κορυφαία ειδησεογραφικά μέσα του κλάδου.

Ο δημοσιογράφος του Μέσου Michael Breitung επισκέφθηκε ελληνικές περιοχές, μεταξύ των οποίων, τα δύο κυκλαδίτικα νησιά εξυμνώντας το τοπίο της Νάουσας στην Πάρο στη δύση του ηλίου καθώς και τους πολύχρωμους βράχους της Μήλου.

Οι αναφορές του συνοδεύτηκαν και από μαγευτικές φωτογραφίες των προορισμών.

Το Κλέφτικο της Μήλου «έκλεψε» και την καρδιά του δημοσιογράφου της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας The Travel που το κατέταξε στη δεύτερη σειρά των ωραιότερων παραλιών της Ελλάδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι ιδανική για κολύμπι και κολύμβηση με αναπνευστήρα, χάρη στα κρυστάλλινα νερά και την αφθονία της θαλάσσιας ζωής (δείτε ΕΔΩ).