Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Search Beyond: Εκστρατεία προβολής της Σαουδικής Αραβίας ως τουριστικού προορισμού

Search Beyond, είναι ο τίτλος της εκστρατείας της Σαουδικής Αραβίας με σκοπό την προβολή της ως τουριστικός προορισμός.

Η Edelman συνεργάζεται με τη Σαουδική Αραβία για να βοηθήσει στην καλύτερη προώθηση της χώρας αυτής της Μ. Ανατολής ως τουριστικού και πολιτιστικού προορισμού.

Η Edelman σε συνεργασία με εταιρείες του δικτύου της σε επιλεγμένες χώρες στον κόσμο, δημιούργησε μια ολοκληρωμένη πρόταση, που περιλαμβάνει και την καμπάνια Search Beyond.

 

 

Η πενταετής εκστρατεία θα στοχεύει κυρίως στην αγορά των ΗΠΑ, καθώς και στη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Μέση Ανατολή, τη Βρετανία και την Ελλάδα.

Μέρος της πρότασης είναι συνεργασίες με αναγνωρίσιμα πρόσωπα και αναζήτηση ευκαιριών που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε υλοποίηση («γυρίσματα») μεγάλων παραγωγών στη Σαουδική Αραβία.

Η Communication Effect (που προσφέρει υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας, marketing και δημοσίων σχέσεων και είναι μέλος της Edelman, του μεγαλύτερου ανεξάρτητου δικτύου marketing και επικοινωνίας στον κόσμο), έχει την ευθύνη για την Ελλάδα και συμμετέχει στην έρευνα, τον προγραμματισμό και τη στρατηγική, τις σχέσεις με τα μέσα ενημέρωσης και τις στρατηγικές συνεργασίες, την ανάπτυξη σχεδίου μέσων κοινωνικής δικτύωσης και την προσέγγιση και τη διαχείριση επιλεγμένων φορέων.

Το διετές πλάνο προβλέπεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο.