Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης: Συμμετοχή στο ANTOR Belux Media Workshop

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (Ο.Τ.Θ.) σε συνέχεια της άριστης συνεργασίας με το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) των Κάτω Χώρων, συμμετείχε στο ANTOR Belux Media Workshop που έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες.

Κάθε χρόνο, έως και 100 δημοσιογράφοι από διάφορα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον τουρισμό καθώς και bloggers, influencers, αλλά και εκπρόσωποι τουριστικών επιχειρήσεων συμμετέχουν στo ANTOR Belux Media Workshop,.

Ο Ο.Τ.Θ μαζί με την Αναπληρώτρια διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ Κάτω Χωρών, Άντζελα Τζίφα πραγματοποίησαν επαφές με κορυφαία βελγικά media με σκοπό την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης μέσα από ταξιδιωτικά αφιερώματα, ως έναν city break προορισμό για την επερχόμενη χειμερινή και ανοιξιάτικη σεζόν.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι Κάτω Χώρες και το Βέλγιο πιο συγκεκριμένα αποτελούν στρατηγικά μία αγορά στην οποία η Θεσσαλονίκη μπορεί να στοχεύσει για να συστηθεί ως «all year round city break» προορισμός.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, δήλωσε:

«Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις απευθείας αεροπορικές συνδέσεις όλο το χρόνο με το Βέλγιο. Γι’ αυτό και ο Ο.Τ.Θ. συστηματικά στοχεύει και προωθεί την εικόνα της πόλης στη συγκεκριμένη αγορά μέσα στο γενικότερο πλαίσιο της προσπάθειας για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου».