Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια τιμητική εκδήλωση τελειοφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.
Γονείς, συγγενείς και φίλοι των τελειοφοίτων του σπουδαστικού έτους 2024 κατέκλυσαν το Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών για να παρευρεθούν κοντά στους αγαπημένους τους στη μεγάλη στιγμή της ολοκλήρωσης των σπουδών τους.
Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης, αποτελεί η καθιερωμένη τιμητική διάκριση διακεκριμένων αποφοίτων παλαιότερων ετών, οι οποίοι έχουν κάνει σημαντικά βήματα στην επαγγελματική τους διαδρομή.
Έτσι φέτος, τιμήθηκαν οι: Παναγιώτης Γιακαλής, Executive Chef στο The Margi (1 Michelin Star), Θάνος Φέσκος, Executive Chef στο Delta Restaurant (2 Michelin Star), Δημήτρης Γκουντιμένκο, General Manager στο Poseidonion Grand Hotel, Καλλιόπη Πάλλα, Revenue Manager στα Divani Collection Hotels και Στέφανος Σμπόνιας, Pastry Sous Chef στο Grand Bretagne & King George.
Στο πλαίσιο βράβευσης εκπροσώπων του τουρισμού και της φιλοξενίας, βραβεύτηκαν για τις συνθήκες πρακτικής άσκησης που προσέφεραν στους σπουδαστές το καλοκαίρι του 2024, ο όμιλος H HOTELS COLLECTION, την τιμητική διάκριση για τον οποίο παρέλαβε ο κ. Μυλωνίδης Στέφανος, HR Executive Titania Hotel και το Four Seasons, για τον οποίο την τιμητική διάκριση παρέλαβαν οι κ.κ. Shehab El Nagga, Talent Acquisition Director και Νικόδημος Κούλιτς, People & Culture Manager.
Τιμητική βράβευση απονεμήθηκε σε σπουδαστές οι οποίοι συμμετείχαν και διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς.
Συγκεκριμένα για την 3η θέση στο Διεθνή Διαγωνισμό TROPHEE MILLE International που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία, βραβεύθηκαν ο Γεωλδάσης Άγγελος – Σπυρίδων και η Κοϊμτζή Νικολέτα καθώς και για την 1η και 2η θέση στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Olivier Roellinger βραβεύτηκαν ο Μαλτέζος Βασίλης και Μάμας Αναστάσιος αντίστοιχα.
Τέλος, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις για την υποστήριξη των εργαστηριακών μαθημάτων της Σχολής για το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024 και συγκεκριμένα:
Food Quality Award έλαβαν οι εταιρείες: ΙΟΝ, Agrino, Barilla, Friesland Campina, Interion Hellas, KALLAS INC, Loulis Food Ingredients, Unilever Food Solutions.
Equipment Quality Award έλαβαν οι εταιρείες: Αφοι Κιουρτζόγλου, Cooking Hellas Delonghi Kenwood.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλους τους αποφοίτους. Θα είναι πάντα δίπλα τους να τους υποστηρίζει και να τους θαυμάζει.

