Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Κύπρος: Στα επίπεδα του 2019 η προσφορά θέσεων των αεροπορικών εταιρειών

 

Τα μηνύματα είναι πάρα πολύ θετικά για τη φετινή τουριστική περίοδο στην Κύπρο, ανέφερε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος.

«Θεωρούμε ότι το 2022 ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για την επιβατική κίνηση και τον τουρισμό», είπε, σημειώνοντας πως «η προσφορά των θέσεων των αεροπορικών εταιρειών φτάνει στα επίπεδα του 2019. Μάλιστα κάποιες αεροπορικές εταιρείες έχουν αυξήσει τις θέσεις που είναι διαθέσιμες για το 2022 σε σχέση με το τι είχαν το 2019», πρόσθεσε.

«Και έχουμε πετύχει οι προορισμοί για το 2021 να ήταν περισσότεροι σε σχέση με το 2019 και βλέπουμε ότι το 2022 και να αναμένουν όλοι τις σχετικές ανακοινώσεις, θα υπάρχουν και άλλοι προορισμοί και άλλες αεροπορικές εταιρείες», ανέφερε.

 

 

Ο κ. Καρούσος ανέφερε ακόμη πως «έχουν δρομολογηθεί επίσης σημαντικές συμφωνίες και διακρατικές, αλλά και με αεροπορικές εταιρείες».

Πρόσθεσε πως αρκετές αεροπορικές εταιρείες θα αυξήσουν τις θέσεις που έχουν διαθέσιμες σε σχέση με το τι πρόσφεραν το 2019.

Ερωτηθείς αν μπορεί η Κύπρος να φτάσει στα επίπεδα του 2019 σε αριθμό τουριστών, ο Υπουργός Μεταφορών σημείωσε πως «ξεκινούμε με τους καλύτερους οιωνούς αυτή την προσπάθεια για το 2022».

 

Πηγή: economytoday.sigmalive.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post