Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Διαδικτυακή ημερίδα από το skywalker για την έλλειψη προσωπικού στις τουριστικές επιχειρήσεις

Διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «Έλλειψη προσωπικού στις τουριστικές επιχειρήσεις: Παρουσίαση και συζήτηση αποτελεσμάτων έρευνας» θα διοργανωθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου, ώρα: 11:00 έως 13:00, από το skywalker.gr.

Σκοπός της είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας που διεξήχθη από το skywalker.gr σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με στόχο την ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης στον ελληνικό τουρισμό και τη διερεύνηση των αιτιών της έλλειψης προσωπικού στις τουριστικές επιχειρήσεις.

 

 

Στη διαδικτυακή ημερίδα θα γίνει ανάλυση των αποτελεσμάτων της έρευνας από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.), ενώ στο πάνελ της συζήτησης θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι θεσμικών φορέων στον τουριστικό κλάδο, οι οποίοι θα σχολιάσουν τα αποτελέσματά της, ενώ θα υπάρξει δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης όλων των απόψεων.

Το ενδιαφερόμενο κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη συζήτηση και να συμμετάσχει με ερωτήσεις στο πάνελ των σχολιαστών μέσω σύνδεσής του στο Facebook, στη σελίδα Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Η ημερίδα θα προβληθεί ζωντανά μέσα από το διαδικτυακό κανάλι stent.net.gr.

Δείτε τους ομιλητές ΕΔΩ.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Η ημερίδα θα διοργανωθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου, ώρα: 13:00 έως 15:00.

Post Tags
Share Post