Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ο Ibrahim Ghanim αναλαμβάνει Διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα και την Αλβανία

Η Emirates ανακοίνωσε ότι τα καθήκοντα του Διευθυντή της αεροπορικής εταιρείας για την Ελλάδα και την Αλβανία ανέλαβε από την 1η Νοεμβρίου 2022, ο Ibrahim Ghanim.

Η αλλαγή πραγματοποιείται στο πλαίσιο ευρύτερων μετακινήσεων των διοικητικών στελεχών της Εμπορικής Διεύθυνσης σε Ευρώπη, Δυτική Ασία, Μέση και Άπω Ανατολή, καθώς η αεροπορική εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση της ταξιδιωτικής ζήτησης και της χαλάρωσης των περιορισμών, στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση του δικτύου της σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 

Ο νέος Διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα και την Αλβανία, Ibrahim Ghanim, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στην αεροπορική εταιρεία από τη Ζιμπάμπουε.

Στη συνέχεια εντάχθηκε στην ομάδα της Emirates στην Τυνησία, στην οποία παρέμεινε για περίπου τρία χρόνια, ενώ ακολούθησαν η Αίγυπτος και η Λιβύη, όπου παρέμενε επίσης για τρία χρόνια.

Στο πλαίσιο των μετακινήσεων, 11 στελέχη της αεροπορικής εταιρείας, που έχουν ζήσει και εργαστεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τοποθετούνται σε αγορές στρατηγικής σημασίας, με σκοπό να αξιοποιήσουν την εμπειρία που έχουν αποκτήσει, ώστε να αναπτύξουν νέες στρατηγικές για τις εμπορικές δραστηριότητες της Emirates.

Επιπλέον, οι μετακινήσεις στοχεύουν στην ενίσχυση των συνεργασιών, καθώς και της ευρύτερης παρουσίας, της Emirates στις αγορές που τους έχουν ανατεθεί.

Αναλυτικά, από την 1η Νοεμβρίου, πραγματοποιούνται οι ακόλουθες μετακινήσεις στελεχών:

• Thani Al Ansari: μέχρι πρότινος Διευθυντής για το Κουβέιτ και το Ιράκ, αναλαμβάνει Διευθυντής για την Ιρλανδία

• Khalid Al Zarooni: μέχρι πρότινος Διευθυντής για την Ελλάδα και την Αλβανία, αναλαμβάνει Διευθυντής για το Κουβέιτ και το Ιράκ

• Ibrahim Ghanim: μέχρι πρότινος Διευθυντής για την Αίγυπτο και τη Λιβύη, αναλαμβάνει Διευθυντής για την Ελλάδα και την Αλβανία

• Abdalla Al Zamani: μέχρι πρότινος Διευθυντής για την Ινδονησία, αναλαμβάνει Διευθυντής για την Αίγυπτο και τη Λιβύη

• Mohammad Al Attar: μέχρι πρότινος Διευθυντής για τη Μαλαισία, αναλαμβάνει Διευθυντής για την Ινδονησία

• Saeed Mubarak: μέχρι πρότινος Διευθυντής για την Τυνησία, αναλαμβάνει Διευθυντής για τη Μαλαισία

• Almurr Al Marri: μέχρι πρότινος Commercial Support Manager για την Ινδία, αναλαμβάνει Διευθυντής για την Τυνησία

• Mohammed Alwahedi: μέχρι πρότινος Διευθυντής για τo Βιετνάμ, αναλαμβάνει Διευθυντής για την Ταϊλάνδη

• Marwan Al Marri: μέχρι πρότινος District Manager για το Ριάντ, αναλαμβάνει Διευθυντής για το Βιετνάμ

• Wahid Albalooshi: μέχρι πρότινος Regional Manager για το Πακιστάν, αναλαμβάνει District Manager για το Ριάντ

• Salem Al Mana: μέχρι πρότινος Commercial Support Manager για την Ινδονησία, αναλαμβάνει Regional Manager για το Πακιστάν

• Vikram Arora: μέχρι πρότινος Country Manager για το Αφγανιστάν, αναλαμβάνει Commercial Business Analysis Manager με έδρα το Ντουμπάι

Ο Adnan Kazim, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Emirates, δήλωσε σχετικά:

«Στην Emirates ενισχύουμε συνεχώς τις δραστηριότητές μας και στοχεύουμε σε συλλογικές ενέργειες για να συμβάλλουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου των αερομεταφορών. Σε αυτό το πλαίσιο, επιδιώκουμε να παρέχουμε την ευκαιρία στα διευθυντικά μας στελέχη να αξιοποιούν τις δυνατότητές τους, την εμπειρία και τις ηγετικές τους ικανότητες. Οι μετακινήσεις των διοικητικών στελεχών συνάδουν με την ευρύτερη στρατηγική που υλοποιεί η Αυτού Υψηλότητα Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αεροπορικής Εταιρείας και του Ομίλου Emirates και αναδεικνύουν τη δέσμευσή μας να συμβάλλουμε στην εξέλιξη των στελεχών μας ώστε να έχουν την ευκαιρία να αναλάβουν ηγετικές θέσεις στο μέλλον. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για τα στελέχη που εκπροσωπούν την αεροπορική μας εταιρεία σε κάποιες από τις πιο στρατηγικές αγορές του κλάδου και ανυπομονώ να τα δω να εφαρμόζουν καινοτόμες πρακτικές και να δημιουργούν προοπτικές από τους νέους τους ρόλους».

Post Tags
Share Post