Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Ενιαίος Φορέας Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων: Παρουσίαση της περιοχής σε Γάλλους ταξιδιωτικούς πράκτορες

Την ευκαιρία παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, σε ταξιδιωτικούς πράκτορες της Γαλλίας είχε ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας την Παρασκευή 25 Νοέμβρη.

Οι συναντήσεις έγιναν στο πλαίσιο του 12ου συνεδρίου της γαλλικής Selectour το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 24 έως τις 27 Νοέμβρη με τη στήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (EOT).

Το δίκτυο Selectour αποτελεί το ιστορικότερο και μεγαλύτερο δίκτυο ανεξάρτητων ταξιδιωτικών πρακτορείων της Γαλλίας με τα πρακτορεία – μέλη του να είναι περισσότερα από 1.200 σε όλη τη γαλλική επικράτεια.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το συνέδριο ήταν καθοριστικής σημασίας για την προβολή της χώρας μας καθώς συμμετείχαν σε αυτό 550 μεγάλοι tour operators, ξενοδόχοι, επιχειρηματίες του κλάδου, στελέχη αεροπορικών εταιρειών, δημοσιογράφοι και ειδικοί του τουρισμού από τη Γαλλία.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε, κατόπιν πρότασης του ΕΟΤ και με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Γιάννη Μπουτίνα, με δικό της χώρο.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν από τον υπεύθυνο έργου του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού και αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων Δημήτρη Τσόλα και το στέλεχος της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Δημήτρη Αριστείδη.

Στις συναντήσεις με τους εκπροσώπους της γαλλικής αγοράς, δόθηκε η δυνατότητα γνωριμίας, παρουσίασης και προώθησης του προορισμού, καθώς και των επιλογών δημιουργίας και σύνθεσης τουριστικών πακέτων από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που προσφέρει η περιοχή.