Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

«Μπαράζ» δημοσιευμάτων σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης για την Ελαφόνησο

Με «μπαράζ» δημοσιευμάτων ελληνικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να εξυμνούν την Ελαφόνησο της Λακωνίας για όσα μοναδικά έχει να προσφέρει στον επισκέπτη.

Σταχυολογώντας μερικά, διαπιστώνουμε ότι το μαγικό νησί γοητεύει όλες τις ηλικίες και κατηγορίες αναγνωστών, από τη νεολαία έως και τα life style.

Και όλοι συμφωνούν ότι μια πρώτη επίσκεψη αρκεί για να γίνει η μόνιμη επιλογή και των επόμενων διακοπών.

 

 

Οι περιγραφές «μιλούν» από μόνες τους:

«Ελαφόνησος: Eπιστροφή στην ομορφιά, τα χρώματα, τη γαλήνη και τις αντιθέσεις. Ένα ταξίδι που δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή! Ένα ταξίδι στον χώρο και στο χρόνο. Μία «ψυχοθεραπεία» για τους οφθαλμούς και ένας τρόπος να απαλύνει η ψυχή από όλα τα βάρη της καθημερινότητας. Προσπαθώ να αποδώσω την επίγευση που αφήνει στο νου η Ελαφόνησος, όμως και πάλι αμφιβάλλω αν τα λόγια αρκούν».

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

«Σε αυτό το νησί αν πας μια φορά δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξαναπάς»

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

«Ένας σαγηνευτικός προορισμός που ενδείκνυται για χαλάρωση, ατελείωτες βουτιές και ήρεμες διακοπές».

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

«Γαλαζοπράσινα νερά, ειδυλλιακά ηλιοβασιλέµατα, γραφικά γεφύρια, ταβερνάκια, καφέ και µπαράκια είναι µερικά µόνο από αυτά που θα σε σαγηνεύσουν στο µικρό νησί της Λακωνίας και θα σε κάνουν να πηγαίνεις ξανά και ξανά».

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

«Αν σου δέσουν τα μάτια και σε φέρουν σε τούτη τη θαλασσινή ακρογωνιά της Λακωνίας και στη συνέχεια σε ρωτήσουν που βρίσκεσαι, είναι σίγουρο ότι θ’ αρχίσεις να ψάχνεις ανάμεσα σε δεκάδες εξωτικούς τόπους του πλανήτη. Πόσο έξω θα έχεις πέσει!»

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Το δημοσίευμα αυτό ήταν εμπνευσμένο από το Views of Greece (δείτε ΕΔΩ).

«Η μαγεία του νησιού μας καλύπτει όλη την έκτασή της. Γιατί πέρα από τον όντως μοναδικό Σίμο και το δίδυμο Σαρακήνικο, υπάρχουν μια σειρά και από άλλα εξίσου εντυπωσιακά σημεία, από την παραλία της Παναγιάς μέχρι το Κοντογόνι, τη Λεύκη, το Κάτω Νησί, το Παυλοπέτρι και το Μάγγανο. Και φυσικά, τη γραφική εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα χτισμένη σε ένα νησάκι που συνδέεται με την παραλία με μια γέφυρα που στολίζει κάθε θρησκευτική εκδήλωση, από γάμους μέχρι βαφτίσια», δηλώνει η Δήμαρχος Έφη Λιάρου.

Η Ελαφόνησος κερδίζει κάθε χρόνο νέους επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και, όπως εξηγεί η Δήμαρχος, «οι επισκέπτες μας μαγεύονται από όσα η φύση προσφέρει απλόχερα και όσα οι κάτοικοι με τον επαγγελματισμό και τη φιλοξενία τους την κάνουν αξέχαστη».

Share Post