Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακοίνωση της Fraport Greece για την πλημμύρα στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Η ασυνήθιστα έντονη καταιγίδα που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Ρόδου την Κυριακή 28 Μαΐου, είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιαστούν άγνωστα μέχρι πρότινος ελαττώματα στην οροφή εντός του αεροδρομίου «Διαγόρας» του νησιού, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας Fraport Greece, που από το 2017 διαχειρίζεται (και) το αεροδρόμιο της Ρόδου.

 

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Fraport

Η ασυνήθιστα έντονη καταιγίδα που έπληξε προχθές την ευρύτερη περιοχή της Ρόδου είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιαστούν άγνωστα μέχρι πρότινος ελαττώματα στην οροφή εντός του αεροδρομίου Ρόδου «Διαγόρας», αλλά και στον εξωτερικό χώρο αυτού. Ο φορέας διαχείρισης και λειτουργίας του αερολιμένα εργάζεται για την άμεση επίλυση του ζητήματος και σε στενή συνεργασία με το Δήμο θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη βελτίωση του αποχετευτικού συστήματος στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου.

 

Σημείωση:

Τριτοκοσμικές εικόνες, που δεν συνάδουν με αεροδρόμιο σύγχρονων προδιαγραφών ενός νησιού που θεωρείται ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, κατέγραψαν επισκέπτες στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, σύμφωνα με το protothema.gr.

Όπως δείχνουν οι εικόνες φαίνεται να υπάρχει κακοτεχνία σε σημείο του Β’ ορόφου στην αίθουσα των αναχωρήσεων, στο καινούργιο κτήριο.

Λόγω της νεροποντής πλημμύρισε το δάπεδο με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι του αεροδρομίου να σπεύσουν να τοποθετήσουν κουβάδες για να μην κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των τουριστών, οι οποίοι παρακολουθούσαν έκπληκτοι το θέαμα.