Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2025

Go Brunch: Παραδοσιακές γεύσεις της Κρήτης στο Hyatt Regency Thessaloniki

Το Go Brunch του Hyatt Regency Thessaloniki, σε συνεργασία με το Estrella, παρουσιάζει παραδοσιακές γεύσεις της Κρήτης, μεταμορφωμένες σε ένα ξεχωριστό brunch!

Ο executive chef του ξενοδοχείου, Δημήτρης Φατίσης, υποδέχεται τον Chef Μιχαήλ Χάσικο, έναν από τους 100 κορυφαίους Chef της λίστας FNL και λάτρη της αυθεντικής κρητικής κουζίνας, για ένα ταξίδι γεύσεων στη Μεγαλόνησο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαΐου 2025 (13:00 – 17:00), με θέμα το «Κρητικό Brunch».

 

 

Ο Μιχαήλ Χάσικος, ιδιοκτήτης του βραβευμένου εστιατορίου «Hasika – η Ελλάδα σε μπουκιές» και του μπαρ «H17 Bites and Spirits», καθώς και Executive Chef στο εστιατόριο «Μέδουσα» στο Ρέθυμνο, θα μεταφέρει τις αυθεντικές γεύσεις της Κρήτης στη Θεσσαλονίκη.

Με εικοσιπενταετή εμπειρία στο χώρο της γαστρονομίας, ο κ. Χάσικος έχει εργαστεί σε πολυάριθμα εστιατόρια στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η εξειδίκευσή του στην ελληνική-κρητική κουζίνα, σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία του να στηρίζει αποκλειστικά Έλληνες μικρούς παραγωγούς και τα προϊόντα τους, τον έχει καταστήσει έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας.

Το εστιατόριό του «Hasika» έχει τιμηθεί με πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων Χρυσοί Σκούφοι και Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ελληνική γαστρονομική σκηνή.

Το Go Brunch με κρητική θεματολογία υπόσχεται μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την κρητική κουζίνα μέσα από το ταλέντο και την τεχνική του καταξιωμένου σεφ.

 

Τιμή κατ’ άτομο 56€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται κρασί).

Η συμμετοχή για παιδιά από 0 – 6 χρονών είναι δωρεάν, ενώ για παιδιά από 6 – 12 χρονών προσφέρεται έκπτωση 50% στην τιμή του ενηλίκου.