Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2025

To NJV Athens Plaza καλωσορίζει τον Executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου

Το NJV Athens Plaza, της πλατείας Συντάγματος, μέλος της Preferred Hotels and Resorts, καλωσορίζει στην ομάδα του τον καταξιωμένο Chef Παναγιώτη Αναστασίου ο οποίος αναλαμβάνει την κουζίνα του ξενοδοχείου.

Έχοντας στο ενεργητικό του πολυετή εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και βαθιά γνώση της ελληνικής γαστρονομίας, έρχεται να ενσωματώσει την ελληνική μαγειρική παράδοση και τη μεσογειακή διατροφή στη διεθνή, δημιουργική, comfort κουζίνα.

 

 

Με τη νέα αυτή συνεργασία, το NJV Athens Plaza επιδιώκει να προσφέρει στους επισκέπτες του μια ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία φαγητού, στο πιο φιλόξενο και εκλεπτυσμένο  περιβάλλον, στην καρδιά της Αθήνας.

Ο νέος Chef με τη μακρά μαγειρική του πορεία, έχοντας αποκτήσει εξαιρετικές πρακτικές δεξιότητες και εκτεταμένη εμπειρία δημιουργεί τις νέες επιλογές γευστικών πιάτων με την υπογραφή του, φέρνοντας στο προσκήνιο τα ελληνικά προϊόντα και τους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και επιμελείται όλων των προσφερόμενων επισιτιστικών υπηρεσιών του ξενοδοχείου.

Τον πλούσιο μπουφέ πρωινού, τα μενού banquet των εταιρικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων, τα μενού των εστιατορίων του ξενοδοχείου – Explorer’s Bar Bistro (δείτε ΕΔΩ) & Plaza Café  – καθώς και τις υπηρεσίες catering.

Ελληνική Σαλάτα με Τοματίνια, χαβιάρι Αγγουριού, υφές Κρεμμυδιού, μους Φέτας Ηπείρου, Γλιστρίδα, Πιπεριά κέρατο, Βατόμουρα, φρέσκια Ρίγανη & έξτρα παρθένο Ελαιόλαδο

Ταρτάρ Βοδινού, Ψωμί Sando, καμένη κρέμα Βουτύρου, μαύρα Μούρα, πίκλα Αγγούρι σε Ξύδι Ρυζιού, νιφάδες Τρούφας & πούδρα Μυρωδικών

Κακαβιά με Γιουβαρλάκια Ψαριού, baby Λαχανικά Βουτύρου, tuile με μελάνι Σουπιάς & Λάδι Μυρωδικών

Σιγομαγειρεμένο Αρνάκι, κρέμα καπνιστής Πατάτας, Πράσο μπρεζέ, τραγανό Κρεμμύδι, Σχοινόπρασο, σάλτσα Αρνιού με Δενδρολίβανο

Ριζότο Ντολμαδάκια με Βολάκι Άνδρου, Κατσικίσιο Βούτυρο, χαβιάρι Μοσχολέμονου, τραγανό Αμπελόφυλλο & Λάδι από καπνιστό Σχοινόπρασο

Φιλέτο Βοδινού black Angus, υφές Κουνουπιδιού, gel μαύρου Σκόρδου, πίκλα Μανιταριού Shimeji, σάλτσα Βοδινού & Παλαμίδας