Με εντυπωσιακή συμμετοχή και δυναμικό περιεχόμενο, το φετινό Hotelier Academy Live Event 2025 έριξε αυλαία, αφήνοντας τους επαγγελματίες του κλάδου γεμάτους έμπνευση και πρακτικές γνώσεις!
Στο πλαίσιο του event, πραγματοποιήθηκαν 15 εξειδικευμένα webinars, στα οποία κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου παρουσίασαν τις πιο σύγχρονες στρατηγικές και πρακτικές για την ανάπτυξη ενός επιτυχημένου γαστρονομικού concept στα ξενοδοχεία.
Από τις νέες τάσεις του Hotel F&B μέχρι τις τεχνικές food branding και restaurant design, το κοινό είχε την ευκαιρία να αποκομίσει πολύτιμες γνώσεις και πρακτικά insights που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στις επιχειρήσεις τους.
Ένα event θεσμός για την εκπαίδευση των ξενοδόχων.
Το Live Event της Hotelier Academy έχει πλέον καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο online εκπαιδευτικό γεγονός για ξενοδόχους και hospitality experts, προσφέροντας μοναδικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο που καλύπτει όλο το φάσμα της ξενοδοχειακής εμπειρίας.
Με εκατοντάδες συμμετοχές από επαγγελματίες του χώρου και εξαιρετικές κριτικές από τους συμμετέχοντες, το φετινό event έθεσε νέες βάσεις στη συζήτηση γύρω από τη γαστρονομία στα ξενοδοχεία και το ρόλο της ως καθοριστικό στοιχείο διαφοροποίησης και εμπορικής επιτυχίας.
Η Hotelier Academy δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ξενοδοχειακής βιομηχανίας.
9+1 Plus Συμβουλές για τη Γαστρο-Αναβάθμιση του Καταλύματός σας
Κατά τη διάρκεια του Live Event, παρουσιάστηκαν πρακτικές συμβουλές για τη βελτίωση της γαστρονομικής εμπειρίας στα ξενοδοχεία.
Εδώ είναι 9+1 Plus Tips που μπορούν να κάνουν τη διαφορά:
Kitchen Backstage: Αναβαθμισμένοι χώροι για το προσωπικό που βελτιώνουν την απόδοση και την εργασιακή εμπειρία.
Ongoing Food Preparation: Δυναμική προετοιμασία φαγητού που μειώνει το food waste και εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα.
Semi-Buffet & Semi À la Carte: Ευέλικτο μοντέλο εστίασης που προσαρμόζεται στις ανάγκες των επισκεπτών.
Social Restaurants: Δημιουργία χώρων που ενθαρρύνουν την κοινωνικοποίηση μεταξύ επισκεπτών και ντόπιων.
Gastro Reception: Υποδοχή που προσφέρει γαστρονομικές εμπειρίες για μια αξέχαστη πρώτη εντύπωση.
Well-Eating Menus: Υγιεινές και ισορροπημένες επιλογές που προωθούν την ευεξία.
Grab & Go Service: Ταχύτητα και ευκολία με premium take-away επιλογές.
Room Delivery: Βελτιωμένο room service με οικολογικές συσκευασίες και καλύτερη εξυπηρέτηση.
Upgraded Mini Bars: Τοπικά προϊόντα και εξατομικευμένες επιλογές για πιο αυτόνομη εμπειρία.
Boutique All-Inclusive: Μια ολιστική εμπειρία που συνδυάζει διαμονή, φαγητό και ποτό.
Αυτές οι στρατηγικές βοηθούν τα ξενοδοχεία να ξεχωρίσουν, αναβαθμίζοντας την εμπειρία του επισκέπτη και ενισχύοντας τα έσοδα!
Οι θεματικές του Live Event:
Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2025 – Trends vs F&B supported by Scent Plus
Hotel GastroTrends: Οι νέες ξενοδοχειακές γαστρονομικές τάσεις για το 2025
Ομιλητής: Ζένιος Ζένιου by Destsetters
Hotel Restaurant Design: Τα σημεία – κλειδιά στο σχεδιασμό ενός ξενοδοχειακού εστιατορίου
Ομιλητής: Κώστας Γκάγκος by Costas Gagkos Design
Hotel Food Branding: Τα βασικά touchpoints της πολυαισθητικής γαστρονομικής εμπειρίας
Ομιλήτρια: Ζαφειρία Δημητροπούλου by Scent Plus
Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2025 – Management vs F&B supported by Taf Coffee
F&B Structure: Τα βήματα για το στήσιμο των γαστρονομικών ξενοδοχειακών τμημάτων
Ομιλητής: Γιάννης Σταυρουλάκης
F&B Cost: Τι επηρεάζει το κόστος του menu ανά κατηγορία γεύματος
Ομιλητής: Γιάννης Κουφός
F&B Jobs: Dos & Don’ts σε θέσεις εργασίας σχετικές με τη γαστρονομία
Ομιλήτρια: Ανθή Μανέτα by My Igikai
Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2025 – Operation vs F&B
Breakfast Concepts: Τα βασικά formats για πρωινό ξενοδοχείου σε μικρά και μεγάλα καταλύματα
Ομιλήτρια: Νανά Κάντσα by Tabletop Design
Gastro Service: Τεχνικές εξυπηρέτησης που προάγουν τη γαστρονομική εμπειρία ανά τμήμα
Ομιλήτρια: Χρυσάνθη Τσιμπιρλή
Food vs Housekeeping: Έξυπνες τεχνικές για λιγότερη επιβάρυνση από την κατανάλωση φαγητού
Ομιλήτρια: Ελευθερία Μάντζαρη by Destine
Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2025: Sales vs F&B supported by Incrementum
Hotel Board Sales: Ο ρόλος των food plans στη δυναμική των άμεσων πωλήσεων σε online κανάλια
Ομιλητές: Στέλλα Τσαντήλα & Νικήτας Νικηταράς by Incrementum
Hotel Food Revenue: Πώς να υπολογίζετε τον αναμενόμενο τζίρο από τα εστιατορικά τμήματα
Ομιλήτρια: Μαρία Θεοφιλοπούλου
Hotel All-Inclusive: Πώς να αξιοποιήσετε την αυξανόμενη τάση σε boutique & luxury καταλύματα
Ομιλητής: Άγγελος Σωφρόνης by Fitness in Greece
Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2025: Hotel Tech vs F&B supported by WebHotelier
Food Staff Technologies: Τα top εργαλεία βελτίωσης της αποτελεσματικότητας F&B λειτουργιών
Ομιλητής: Θοδωρής Λαμπρόπουλος
PMS vs Food: Οι βασικές F&B λειτουργίες ενός PMS
Ομιλητής: Μάριος Κουνέλης by Webhotelier | primalres
Hotel Food Promotion: Οι αποτελεσματικότεροι τρόποι προώθησης των F&B τμημάτων και εμπειριών
Ομιλητές: Νάντια Ντρογκούλη & Βαγγέλης Καρλής by Panadvert
Δείτε τα webinars που σας ενδιαφέρουν ΕΔΩ.