Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Omonοia Christmas Market: Από 17 Δεκεμβρίου ο νέος εμπορικός και ψυχαγωγικός θεσμός της Αθήνας

Το Omonοia Christmas Market έρχεται στην πλατεία Ομονοίας από τις 17 Δεκεμβρίου έως και την 1η Ιανουαρίου και σκορπίζει χαρά και αγάπη σε όλους τους επισκέπτες του κέντρου της Αθήνας.

Το Omonοia Christmas Market θα αποτελέσει το νέο εμπορικό και ψυχαγωγικό θεσμό της πρωτεύουσας που διοργανώνεται από το Δήμο Αθηναίων στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στην Αθήνα» με τη συμβολή μεγάλων χορηγών και συνεργατών: Brown Hotels, SMB Capital, Hondos Center, Melia Athens, Athens Tiare και στόχο έχει να προσθέσει εορταστική λάμψη στην ιστορική πλατεία, αλλά και να προσκαλέσει μικρούς και μεγάλους στο πιο φαντασμαγορικό event των Χριστουγέννων.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στη Χριστουγεννιάτικη αγορά θα φιλοξενηθούν ειδικά κατασκευασμένα περίπτερα παρουσιάζοντας μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητες, λαχταριστές λιχουδιές, στολίδια καθώς και ιδέες για ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα δώρα για όλη την οικογένεια.

Στο πλούσιο πρόγραμμα του φεστιβάλ συμπεριλαμβάνονται φυσικά πολυάριθμες εκδηλώσεις και παραστάσεις, εορταστικά music vibes υπό τους ήχους αγαπημένων Djs καθώς και διασκεδαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με άφθονο κέφι, ακριβώς στην καρδιά της Αθήνας με δωρεάν πρόσβαση!

Opening: Σάββατο 17/12. Οι Αθηναίοι και οι επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε όλο της το μεγαλείο!

Πληροφορίες σχετικά με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην καρδιά της Αθήνας θα βρείτε ΕΔΩ.

 

Σχετικά με τη Brown Hotels
Η αλυσίδα Brown Hotels ιδρύθηκε το 2010 από τους Hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry και φημίζεται για τη μοναδικότητα των design hotels που διαθέτει σε χώρες όπως το Ισραήλ (Τελ Αβίβ, Ιερουσαλήμ), η Κροατία και η Ελλάδα.

Κάθε ένα από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας είναι μοναδικό, με αισθητική εμπνευσμένη, από τον ιδιαίτερο παλμό της κάθε περιοχής και συνυφασμένο με το μοναδικό της χρώμα.

Η Brown Hotels έως το 2023 θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, με νέα καταλύματα σε Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο και Βρετανία.